onsdag, september 05, 2007

Nurliana gifter seg

På lørdag var det forbønnshandling i landsbyen hennes, i dag er det tid for fest på Jaring Halus, hans hjemplass. Vi i NLM er bedt i bryllupet til Nurliana, og det er vi damer meg, Berit, Maren og Merlina som reiser på fest. Finklærene på, og avreise tidlig morgen fra Medan. Når vi kommer med båten til havna og kommer i land, blir vi møtt av Nurliana. Hun er så glad for at vi ville komme til festen hennes, og viser oss hvor vi kan få mat. Det er alltid gledelig å komme til Jaring Halus, blir møtt med slik varme og velkomst.

Etter vi hadde spist var de tid for Nurliana å ta på seg finstasen. Denne dagen hadde hun 5 forskjellige antrekk hun skulle ha på seg, og måtte skifte iløpet av dagen. Det antrekket vi fikk se henne i var tradisjonellt malayu. Vi var så heldige at vi være med å se når hun ble pyntet.Nurliana ble en flott brud, så fin i stasen sammen med mannen sin. De møtte hverandre for første gang for 3 måneder siden, og skal nå tilbringe resten av livet sammen.
Etter at vi hadde vært på festen, fikk vi være med rundt og treffe litt folk. Mange barn om kom og ville være med, bare nyt de fine ansiktene.

1 kommentar:

JH sa...

Kjempekjekt å dra sammen dit ut. Det må vi gjøre mere. Jeg koste meg masse, og det tror jeg barna der ute også gjorde. Og så glad Norliana ble for at vi kom!!! Topp tur!! Berit