fredag, september 07, 2007

Just a gentle walk in the forrest

Don`t go this way, wrong way. Å studere skilt her i Indonesia kan gi deg en god latter. Dette skiltet fant vi midt i jungelen i dag. De kunne faktisk satt pilen andre veg og sagt denne vei. Men dette krydrer jo hverdagen, syns jeg.Smiley, Poonam, Meg, Jeasmine, Yvonne, Lenning, Rita and Alister

I dag var vi denne gjengen som skulle ut på tur. Poonam, en indisk dame hadde sagt til venninna si : join us, it is just a gentle walk in the jungle. Rita vil aldrig mer på jungeltur. Vi gikk i 4,5 timer opp og opp i skogen, tilsammen 6 timer med nedover etterpå. Regnet kom og det pøste ned, glatt ble det. Men du så godt når vi nådde toppen av vulkanen Sibayak. Kalde og våte var vi, men hva gjør det når vi er oppe.
For mye regn gjorde at vi måtte gå ned uten mat, så vi fant etterhvert en liten hytte hvor vi kunne sitte å varme oss rundt bålet, og spise godt mat. Jeg kan ikke huske sist jeg var så kald at jeg hakket tenner som i dag.
Til slutt tok oss et godt bad i varme kilder.

En god tur for kropp og sjel.

6 kommentarer:

Liv Jorunn sa...

I dag kjøpte jeg meg manggis og oreos. Mangissene var råtne, men kjeksene var gode!
Jeg vil også gå på sibayak!
Klem

Anonym sa...

Kan ikke forstå at det går an å fryse i Indonesia!!!! Mor Grethe

Liv Jorunn sa...

du har en frysepinne av en datter, Grethe! :)

Anonym sa...

jeg er vel ingen frysepinn, jeg bare fryser naar det er kaldt !!!

Anonym sa...

Håper Smiley nevnte på de to spreke nordmennene han gikk opp med på ca 2 timer?! 4,5 timer...hva er det da??
Håper alt står bra til med dere:)

Anonym sa...

Faktisk Brit ELin saa snakka vi om dere. Du skulle sett damene som var paa tur. Skulle dra seg opp etter trer, saa tok de med to fingre og ikke hele handa:)
Dere er omtalt!!!