torsdag, september 13, 2007

Det har skjedd igjen

Hva tenker de tro?

De siste 24 timene her i Indonesia, har det skjedd igjen. Jordskjelv på jordskjelv blir målt. Over 19 skjelv iløpet av de siste 24 timene. Mange lever i frykt, når kommer neste ? Hvor lenge må vi bli oppe i fjellene? Andre tenker, når vil dette ramme meg og min by ?

Her i Medan kjente vi jordskjelvet som kom kl 0645 i dag morges, satt og spiste frokost da det begynnte å gynge. Jeg tok med meg barna ut, men da var det over. På grunn av skjelvet som var i går var vi uten strøm i 11 timer i natt, men det er ingenting når en ser hva de opplever nært senterområdet.

Det har ikke blitt så mye tid til å følge med på nyheter, ofte vet dere der hjemme mer enn hva vi vet. Men mye er rast sammen og tallet på omkomne stiger ettersom timene går.

Mange sitter på høydene i frykt for nye skjelv. Må vi være med å be for dem, at de må få kjenne Guds omsorg midt oppi det hele.
Ofre fra jordskjelvet på Nias 2004

"Like til deres alderdom er jeg den samme, og til dere får grå hår, vil jeg bære dere. Jeg har gjort det, og jeg vil fremdeles løfte dere, jeg vil bære og redde dere."
Jes 46.4

1 kommentar:

Olav Vestbøstad sa...

Tenkjer stadig på dåke. Kjenner for min del at skjelva i 2004 og 2005 enno sit i. Det skal ikkje mykje gynging i bakken til for at eg tenkjer at no er det jordskjelv. Trives difor ikkje i 2.etasjen på Ikea og på Gardermoen. GBU