lørdag, november 17, 2007

Brrrrrrrrrrrrr

Det er snart desember og julen nærmer seg med stormskritt. Ryktene om snø hjemme i Norge har komt seg ned hit, det høres godt og kaldt ut.

Men en forventer ikke å fryse når en reiser til Singapore. Nei, det har ikke begynnt å snø, men de har et altfor stor forbruk av aircondision der borte. Så nå sitter jeg trygt tilbake i Medan, med en god vinterforkjølelse.

Grunnen til at vi reiste til Singapore var for å undersøke Marielle, hun fikk tatt ultralyder som såg helt fine ut. På onsdag var det den verste undersøkelsen som både jeg og Marielle grudde for, for å se om "refluxen" har gått tilbake. Marielle er en stor og sterk 5 åring, og ingen klarte å holde henne stille nok til undersøkelsen. Det ble bestemt å gi henne bedøvnde medisin slik at hun ville sovne. Men denne jenta er ikke bare sterk i kroppen, men og i viljen. Vi kunne ikke merke noen ting på henne at hun hadde fått medisin. Leger og sykepleiere overrasket og hadde ikke opplevd liknende før. Sisite forsøk ble gjort på henne, uten hell og det var nok for oss- ikke mer.
Nå skal vi bare være obs på Marielle, og se etter teng på refluxen-kansje hun har vokst det av seg !!!!!

Må sei det, Marielle e ei knall jenta- me e så glad i deg !!!!
Ellers så hadde vi det fint i Singapore, gikk turer i gatene, i dyreparken, så tengefilm på kino, bada og fikk litt julestemning. For å ikke glemme IKEA og spise kjøttboller!!!

Takk til alle dere som huska på oss og spesielt Marielle når vi var i Singapore, og takk for meldinger. Det gjør så godt !!!!!

Ingen kommentarer: