mandag, mars 05, 2007

Samtalen forsetter......

Andreas og Marielle, indonesias nåværende og framtidige misjonærer.

Etter å ha vært på skolen til Marielle og fått litt ideer der til undervisning, og ferdig med undervisning med Kari Anne var det tid for lunsj hos Kari Anne. Marielle og Andreas så glad for å få leke og PRATE sammen. Etter vi hadde tatt det vi ville av mat og satt og spiste så Marielle igjen den ene jenta som ikke kunne spise i dag. Hun faster hver mandag og hver torsdag itillegg til fastemnd. Marielle sier til Andreas at hun kan ikke spise for hun har vondt i magen.

Så sier Andreas, sånne damer med teppe på hodet tror ikke på Jesus de. Nei det e sant, seie Marielle. Så da starter de på indonesisk: Yesus di dalam hati (Jesus i hjertet), Kamu tahu Yesus (kjenne du Jesus), Yesus dalam hati, kita ke himmelen(Jesus i hjerta så komme me te himmelen).

Det blei litt latter ut av det, vet ikkje om de forstod alt Marielle og Andreas sa. Men for et herligt barnesinn, me vil alle ska få del i Jesus- akkurat nå.
Og der satt me voksne...........og bare tidde.

Tulla kan de og!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Goingane! Takk for fine stunder når eg var på besøk, Marielle og Andreas!

Fam Martinsen sa...

Hei Igjen, Naa er du skikkeli i stotet paa bloggen, kjekt aa lese. Jeg kjenner meg igjen paa det med aa ikke vaere toff nok, men dere er Lys bare i maaten dere er paa, og jeg er sikker paa at dere blir brukt paa andre maater enn ord :) dere er go!!! Hils Kjell Audun

Mvh
Arne og Gry

Anonym sa...

Så fine! lengte mer og mer te dokk!