torsdag, mars 08, 2007

Første gang i historien

Idag skjedde det historiske på Jaring Halus, det var fotballkamp Norge-Jaring Halus. Vi hadde med oss en klasse fra Hedemarkstoppen, som var så gira på å spille fotball. Folket ute på øya syntes det var stas, aldrig før har et utenlandsk lag kommet til øya for å spille kamp.
Spenningen var stor for alle parter, men kansje mest for disse nordmennene som aldri før har spilt på et underlag av hjørme, skjell og krabber.
Kampen ble med to omganger, en på 45 min og neste på 30 min. Varmen var helt ekstrem på øya i dag, ikke få liter som ble svetta ut.
Stillinga, den ble 5-2 til snøprinsene(som de kalte seg) fra Norge.


Mens kampen pågikk fikk jeg sammen med Kåre Ekroll treffe lærene fra barnehagen og to som er med å hjelpe til på øya, og fikk en god samtale om mulige prosjekter på øya. Det er spennede og kjekt å se hvor mange bra tanker og ideer de har for å kunne gjøre øya/lokalsamfunnet mye bedre med ikke altfor mye midler.
Kampen er ferdig, vi slapper alle av litt før det er tid for dagens måltid. Damene på øya har kokt hele morgenen, og er spendt på om vi liker maten de har stelt istand. DEt var et herlig måltid med reker, fisk, ris, grønsaker og diverse chilli sauser.

Men den som jeg tror trivdes best på øya i dag, er Benjamin. Jeg så ham nesten ikke i hele dag, han sprang rudt der med venner for å finne krabber og dyr. For ikke å snakke om gaven han fikk, ikke mindre enn 4 baby ørner. Gjett om mamma er glad !!??!! (bilde kommer siden)

4 kommentarer:

Anonym sa...

De syns vel at de fremmede måtte få vinne, det var snilt. du Benjamin har det visst helt topp!!!!!Så kjekt!MOMMO

Anonym sa...

Du er kul Benjamin, er spent paa hvordan det kommer til aa gaa med ornene dine...og husk at Liv Jorunn onsker seg veldig en apekatt, saa det faar du skaffe neste gang du drar til oya. Sitter naa i Kuala Lumpur, paa VIP lougen...herlig. Har hatt et flott opphold i Indonesia, men naa skal det bli godt aa komme hjem og.

Olav Vestbøstad sa...

Heia Norge!

oddi sa...

Hei igjen! Så utrolig gøy med fotballkamp på påleøya! er veldig glad for at jeg fikk bli med dere ut der og sett hvordan de har det. spennende at dere begynner å få så gode kontakter der ute. gratulerer og til benjamin for nye kjæledyr! syns en egen apekatt høres veldig spennende ut! og har registrert at jeg har blitt linka på siden deres... en ære :-)
har vært i farsund i kveld på møte og vist bilder fra indo.. folk liker å høre om dere og det flotte arbeidet dere står i