søndag, mars 04, 2007

Feig ?


Dette er gjengen vi har besøk av her hjemme nå. Lærerene fra Jaring Halus er kommet på besøk for å lære seg litt mer engelsk og for å se hvordan ting fungerer på skolen til Marielle. De kom i går kveld og har ligget over hos oss. Så kjekt, og så koselige ungdommer.

Etter de hadde kommet til oss spurte de ganske raskt etter en plass å be, og jeg viste dem rommene oppe. Marielle spurte: "hva skal de nå". Jeg sier at de skal opp å be til sin gud, for de kjenner ikke Jesus ennå. Marielle: "men mamma, vi må jo fortelle dem om Jesus". Jeg svarte at det vil vi, men vi må bare bli litt bedre kjent først.
De kommer ned og Marielle vil jo selvfølgelig vise rommet sitt til dem, vi prater og ser hva Marielle har å vise. Så kommer hun bort og visker i øret mitt "kan jeg si Jesus loves you, nå?".
Vi venter litt, er mamma sitt svar.
Dette har ligget å tenkt på i natt, vi venter litt. Tenk om dette "litt" er for sent. Tenk om deres/vår tid på jorden er omme, så fikk de ikke høre. For denne snusfornuften til mamma sa at vi venter litt med å fortelle om Jesus som gir dem tilgivelse, nåde og evig liv.
Les Rom 10.9-15
Jakobb13.20-21
"Men fredens Gud, han som i kraft av en evig pakts blod førte fårenes store hyrde, vår Herre Jesus opp fra de døde. Må han gjøre dere dyktige til alt godt, så dere kan gjøre hans vilje, ved at han virker i oss ved Jesus Kristus detsom er godt i hans øyne. Ham tilhører æren i all evighet! Amen"
Jeg håper, tror og ber om at Gud gjør oss vis og viser oss når det er tid for det han vil vi skal gjøre !! Skulle ønske jeg hadde litt av det barnslige i meg, "jeg kan ikke vente". Det er stort å være Guds barn-det vil jeg gi videre.

2 kommentarer:

Frøydis Vestbøstad sa...

Dere må hilse så masse. Flott at det ble opplegg på MIS, vi snakka om det da vi var på Highscope. Klemmer til dere alle.

Anonym sa...

Flott Marielle, bare fortell dem du.En dag kan det være for sent! glad i dere!!! MOMMO