fredag, mars 09, 2007

Pipp, pipp, pipp og pipp


Her er de altså, de fire nye medlemmene våre. De fire ørnene fra Jaring Halus. Men eg vet ikkje eg, kor lenge de komme te å bli i denne husstanden. Huset vårt ende snart opp med å bli en dyrehage. De setter så stor pris på Benjamin og ønsker å gi han det de ser han liker. Så nå har jeg hørt ryktene om neste prosjekt, å fange en apeunge til Benajmin. Mamma jubler.

Men viss du sier du har plass å ønsker LIv Jorunn, så skal du få ha den i bakgården.
Etter nå 2 dager med å gi mat til disse fuglene, tror jeg Benjamin begynner å ane stresset med å ha dem her. De spiser masse fisk til dagen, som stinker ut hele huset. Når de skal gjøre sitt fornødne, retter de rumpa ut og skyter en halvmeter bortover. Det kan bli vel mye å holde styr på etter som de blir store, eller ka Benny !?
Så vi har hørt om en som liker å ta seg av fugler her ikke langt fra, forhåpentlig vil han ha dem. Så kan vi heller besøke dem og se hvordan det går etterhvert.

Det ville gjøre mamma glad !!


Ørn til salgs, legg inn bud.


Berit, du slår te ??


2 kommentarer:

Anonym sa...

wow heldiggen dokk, kan du ta med ein orn te oss benjamin, naar dokk kommete oss i sommar, jentene ville gjerna hatt ein kver. saa kuult, ha en fin helg

klem fra oss i Thailand

Anonym sa...

Håper dere er blitt kvitt fuglene!!!Mener det bare godt Benjamin.Det er ikke bra med dyrehold der dere bor.Slepp de laus og la de fyga t Randaberg....MOMMO