onsdag, februar 14, 2007

StorfamilienDen ene har reist, og neste kommer. Stort er det å ha besøk. Vi har fått besøk av Gry (søskenbarn til Silje) og Arne med barna Rebekka, Malin, Marita og Elise. Full rulle og hæla i taket, vi har blitt en storfamilie for uka. Kjekt for store og små, og vi koser oss sammen.


I dag vi alle være med å lage gebursdag til Selamat og Jonatan som fylte 2år. Selamat har nettopp lært seg å gå, og de syns det var stor stas med de 10 hvite som kom med kake og litt pakker.

Det ble til slutt masse barn og naboer, de leka og blåste ballonger. Tror de koste seg alle.

Så går turen i morgen til Bukit Lawang, med tur i junglen og i batcave. Det blir kjekt og få seg en tur ut av byen. Ber om at alt må gå bra på turen. Her skal vi bo!!


4 kommentarer:

Anonym sa...

Dette såg koselikt ut ! sko jerna vert der. Og så var det jungelen neste , Arne ! i jungelen er der flott eller er der ikke flott kansje ? God Tur !!!!! Besse

Margrete sa...

Så kjekt me godtfolk på besøk! Dåkke må kosa dåkke i jungelen, og passa dåkke for farlige dyr:) D e vel Smiley så ska guida dåkke... Hils alle! Store klem frå Margrete

Liv Jorunn sa...

jeg kjenner igjen de føttene man kan skimte inne i den flotte senga...

Anonym sa...

Her er besøkende nr 1000 hos dere. Stort. Har mer tru på deres teller enn Liv Jorunn sin. Trur ho jukser! Kos dere alle sammen. Her er det en arbeidsdag igjen før vinterferie og skigåing:)