søndag, februar 25, 2007

Ennå ein Franklin

Fra onsdag til torsdag var Kjell Audun og Jørn ute på Jaring Halus. De hadde et flott opphold, uten om at det var høyvann, og det ble da ingen fotball. Men folk var der å prate med og bli kjent med. Flere der ute spurte Kjell Audun hvorfor Benjmain ikke var med. De synes det er så kjekt når Benjamin kommer, som er så interessert i fiske og slik de lever der ute.
Så da kom mannen til Ibu Nur, se her ta denne med til Benjamin- han heter Franklin. En stor skillpadde som han hadde fanget selv for å gi til Benjamin. Gjett om Benjamin syns det er stas eller. Får du slike i garnet ditt på Randøy Besse ????

1 kommentar:

Anonym sa...

Heisann. Fin skilpadde. Jeg er fremdeles litt lei for at jeg ikke fikk dratt på en skikkelig firfisleekspedisjon med deg, Benjamin, når jeg var på besøk hos Liv Jorunn. Nå er største søster-Dobbe på besøk. Lurer på om du kunne vist ho de største firfislene i området? Trur ho ville satt stor pris på det:)Hvis ho kunne fått holde noen så ville det vært veldig fint også. Trur ikke Liv Jorunn er den rette personen til å hjelpe ho.