søndag, februar 18, 2007

Ein flotte gjeng

Ja tenk nå var denne uka over og, heile familien Martinsen reiste fra oss i dag morges. Må sei det var ein uvante ro som traff meg når me kom hjem itte flyplassen. Me komme te å savna dokk store og små. Me har kost oss, og sette STOR pris på at dokk ville koste på dokk å se koss me har det her i Indonesia. TUSEN TAKK
Så har me fått bli bedre kjent, mer glad i dokk og glede oss te å komma hjem å besøka dokk på Randaberg i sommer !!!

Som sagt har uka gått fort, men tror me har fått max ut av dagene. Vært på kjøpe senter, gått på tur, vært på Supern og kjøpt snop, gebursdags selskap, truffet mange flotte Indonesere, vært i bryllupsfest og vært på jungeltur.
Det var stort å få være på sammen, i jungelen - der fikk vi oss alle nye venner.


På torsdag reiste vi opptil Bukit Lawang, en landsby som ble rammet av flom for 3 år tilbake. Nå begynner den såvidt å komm etilbake til å bli en turistplass, der en får en unik sjanse å møte naturen med dens frodighet og flotte dyreliv.
Fredag var det ut i jungelen med oss, sammen med tre guider som hjalp og viste vei. Godt var det med l itt bæregutter når barna blei for slitne.

Hvem er jungelens konge ???
En topp tur med bading, mat i det grønne og et herlig fruktmåltid når det lei på dag. Barna koste seg stort, og ble slitne nok til å sovne raskt så de voksne kunne kose seg på kvelden !!!

Så nå går turen dokkas videre til Thailand, me ber for dokk og ønske at dokk får ein topp tur !!!

1 kommentar:

Fam Martinsen sa...

Hei igjen, naa er vi saan halveis paa nett i Thailand. Vil bare igjen takke veldig for gjestfriheten,og takke for alle fine opplevelser vi hadde sammen. Kjektaabli bedre kjent med dere, og ser fram til flere opplevelser sammen i framtiden :) ha det fint saa lenge. Klem fra oss i Thailand