tirsdag, februar 06, 2007

Mange måter å bli rik

Det er mange måter å tjene penger på i verden. Og der en i verden ikke har så mye penger benytter en sjansen til å få seg noen mynter, når den anledning byr seg. Dette er ifra Samosir i Lake Toba, smågutter hiver av seg klærene og stuper uti når det kommer turister. Turistene kaster ut penger, og de samles opp til munnen er full i mynter. Men en bør være god til å svømme.Så har du den her karen, kan du tenke deg. Gå rundt i verste rushtid og selge disse maskene, i varme opp mot 35 grader. Gleder seg til hver gang det blir rødt lys, så kansje noen ruller ned vinduet for å kjøpe seg en maske. Vil du ?


Du verden har vi det forskjelligi denne verden. Er vi glad for livet vårt ? Jobben vår? Klærene våre? Tingene våre?

Hver dag ber vi, ber om beskyttelse og hjelp. Takker litt innimellom. Men ser vi tilbake på hver dag, bønnene som er blitt bønnhørt, beskyttlesen vi fikk og hjelpen. Begynn å tell velsignelsene og slutt å klag (den var til meg).

Ha ei flott uke, med store velsignelser fra Det Høye !!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

E det deg Silje di har tatt avtrykk av ?

Anonym sa...

Hei.
Dåkke ska veda eg kose meg når eg gårinn på siå dåkkas. Så masse kjekt å spennanes å lesa om, og så tar dåkke opp ting d e vikti å tenka øve. Har ikkje glømt dåkke, gjer nok aldri d. Kos dåkke masse! Klem frå Adil.