fredag, desember 28, 2007

O jul med din glede

24 desember-og en God Jul til dere alle. Vi er så heldige å ha besøk fra Norge, Kristine og Aleksander Knutsen med Rebekka og Miriam, og vi gleder oss over det. I dag skal vi feire, at Jesus ble født-for å frelse deg og meg.
Å feire jul i Indoensia har lært meg noe viktig. Jul er ikke bare oss den lille familien som sitter inne i stua og koser oss for oss selv med god mat og pakker. Som en liten privat ting. Jul i Indonesia har lært meg at det handler mer om å ta tid til hva som blir forkynt i kirken-budskapet om Jesu komme til jord, enn å stresse til jul.

Det ble en flott julaften for oss her hjemme. Starta med en god frokost, barna fikk etterpå sitte og kose seg med gotteri som dukka opp i sokken til morgenen. De la seg under treet spendte for å se hva som ventet dem. Seinere ventet vi besøk. Elke som jobber på kontoret vårt hadde fått besøk av Helge fra Norge, og vi inviterte dem å feire jul sammen med oss. Vi hadde en god ribbemiddag sammen, leste juleevangeliet, pakket opp pakker og drakk kaffe og spiste kaker.Det var en fin ettermiddag sammen, og kjekt å ferie sammen med andre.

Klokka 19 00 på kvelden var det tid for kirka, og det er høydepunktet vårt her i jula. De er så flinke å lage flotte gudstjenester. Det varte i 3 timer, og det var helt greit. Mye sang, dans og flott tale. Alt fokuset var på Jesus, ikke bare om at han ble født i en stall-men hva det betyr for livene våre i dag. Hva Jesus er for oss i dag. Og det ble innbudt til å ta imot Jesus i kirka på julaften. Skjer det noen gang i Norge???

Alt ble avsluttet med koret vårt som sang kantaten om gaven Jesus som går videre !!

En topp julaften, med topp besøk og et himmelsk innhold !!! Måtte denne julen få forandre hjerter!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jammen hadde jeg en fin julaften i Norge i år, men skal ikke legge skjul på at jeg har tenkt mye på fjorårets. Brit Elin og jeg har mimra mye i jula vi, og det er GOD mimring:)
Savner dere!

Anonym sa...

Skulle så gjerne vært der !!!! men vi kommer snart,håper koret kan synge da også. Gleder oss MOR OG FAR MOMMO BESSE