mandag, november 27, 2006

Vel hjemme etter en kald Singapore tur

Så var vi endelig hjemme etter 5 dager i Singapore. En kjempefin by, ren og folksom. Men det var så kaldt. Det var godt og varmt ute, men når vi kom inn på hotellet, sykehuset og kjøpesentre ble vi iskalde hele gjengen. Noe som resulterte i en syk mamma og en snufsete Marielle. Men vi koste oss Masse der, gikk i dyreparken og fugleparken. Ikke minst, vi var på IKEA og spiste svenske kjøttboller - det var smak av himmel. Marielle hadde og tre dager med undersøkelse på sykehuset. Først ultrelyd av hjertet, med gode reultater. Nyrene er og fine. En undersøkelse som ikke var noe kjekt for Marielle eller mamma, var for å se hvordan det går med refluksen. Hun er så sta og sterk at de måtte dope henne ned, og selv i "ruset" tilstand strittet hun imot og 5 stykker måtte holde henne. En vond opplevelse for oss alle. Resultatet viser at hun må fortsette med antibiotika ennå et år hver dag. Hun er ei stad men tapper jente, og ble glad når hun fikk seng til dukka i premie. I Singapore er det stor mulighet for å skape seg litt julestemning, alt var pyntet og preget av at nå nærmer det seg jul. Lys i gater og musikk over alt. Vi gleder oss til jul. Takk til dere som husket oss i bønn når vi var i Singapore. Klem fra oss

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Jeg gleder meg også veldig til jul. Hører rykter om at jeg er invitert til julefeiring hos dere. Det setter jeg stor pris på:) (selvom det hadde vært litt interessant og sett hva LJ kunne diska opp med til julemiddag). Kålrotstappe, marsipangris og mandel er bestilt. Noe mer??
Blir deilig å dra fra vind og regn i Porsgrunn. Begynner å bli værsjuk her. Gleder meg til å treffe dere. Skjønner at dere har gjort stort inntrykk på lillesøster. Pass godt på ho så lenge!

Anonym sa...

Ein liten hilsen fra tigerstaden!!
..godt å sjå at dåkke har det bra! Eg sjønna godt at Marielle stritta imot.-det hadde eg og gjort, faktisk! Sjukehus e nåke dritt!!! Ska forresten helsa fra Mor`mi!!!
Kjersti

Silje og Kjell Audun sa...

Ja her nede er det varmt, og den globale oppvarming bare øker sies det ! Vi gleder oss til jul, og blir kjekt å treffe denne omtalte familien til LIvJorunn. Får høre litt av hvert her ! Vi passer på henne, det trengs virkelig. Godt dere kommer i jula så vi får litt avkobling ;) Du har ei topp søster !!
Vi sees omet par uker Brit Elin
Silje

Liv Jorunn sa...

Hallooo!!! Jeg er her altså. Jeg får med meg alt! ;)

Margrete sa...

Heisann! Stakkar Marielle...ikkje kjekt på sjukehus nei...også så kjipt me antibiotika et heilt år t!!! Får håpa d hjelpe jaffal!!!!
Eg har levert brevet i resepsjonen her, men vett ikkje om mor di har henta d.. ska sjekka d opp i mårå den dag og gi beskjed koss d ligge an:)
Så Kjell Audun har og vore dårlige?? Uff uff.. ja, eg føle meg nå bedre nå, deiligt! Så løye viss d e maten på skulen så har gjort oss slakke?!? Siden Kjell Audun blei sjuke sist gang han blei mata der og... (men d va jo kje hund denna gong jaffal..håpe eg..hehe..)
Her i Stavanger e d fryd og gammen, herligt å vara hima, ska synga på et julabord i helgå (og når eg såg i programmet såg eg at de hadde skreve at eg sko fortella frå Indonesia og?!?! HALLO!?! "Margrete Paulsen synger og forteller fra Indonesia". Grattulera! Hørrest ut så eg e ein sangevangelist så har vore på misjonsmarkå i 25 år..... også mine skarve 7 dagar.. hehe... må le... Lure på koss interessert medlemmene i Motorførerens Avholdsforbund e å hørra om turen min...hehe... jaja...vil visa seg;) )
Detta blei visst ein laange kommentar..kunne visst heller skreve ein mail....! Men uanz; min adresse er som før, opp en trapp og.... nei..stemme...an e jo:
Gulaksveien 4, 4017 STVG! Kjempekjekt me julahilsen, jippi!
Vett dåkke, i dag har me jobba for harda livet fpr å tjena penger t misjon, i drivhus fullt me tomatplanter, så me holde på spinke og spare;)
Nå har eg skreve nok... sorry.. MEN Asle hilse!
Kos dåkke så lenge! Snakkas!
KlemM