torsdag, november 02, 2006

LItt om oss og våre medlemmer

Her har me Benajmin på nå 7år. Han går i grade 2 på international skole, og stortrives. Her er han sammen med sin nye kamerat Franklin som vi kjøpte på søndag i Berastagi. Benjamin har mange ting han syns eg kjekt, men hans største lidenskap er å gå på firfisslejakt.

Marielle e blitt heile 4 år og går på pre-school, prater engelsk som det jomer. Her er hun sammen med sin nye venninne Marielle som vi og kjøpte på søndag(hun har valgt navn selv). Marielle er glad når hun får leke med sine rosa ting og pakke alt ned i veskene sine.

David er en stor gutt på 20mnd, springer rundt og babler ivei på sitt språk. Elsker å gå på jalan-jalan(tur) med Wiwik. Favorittsang " Alla alle vil vi ha med". Her sitter han på fanget til vår gode hushjelp Ibu Atik.

8 kommentarer:

Reier sa...

Kult at dere har begynt å blogge! Da blir det lettere å huske på dere i bønn også. Vi skal følge med!

Liv Jorunn sa...

Hva med det 4. barnet?

JH sa...

Er det ikke typisk. Frøken Durian blander seg inn over alt. Store tid.

Kjekt dere har fått opp bloggen. Nå blir det enklere å holde kontakt hjemover - det opplever vi i alle fall.

Ayo. Tutta perlu obat lagi. Mudah-mudahan dia cepat sembuh. Lebih baik malam ini. Sekarang dia mau makan sedikit sendiri. Puji Tuhan.

Selamat malam!

Anonym sa...

... 4.barn??? e det nokke nytt i leiren?

Liv Jorunn sa...

ok, denne skal jeg svare kjapt på før ryktene begynner å gå. JEG er det 4. barnet. Liker hvertfall å tru det.. Eller hva, mamma?

Anonym sa...

hehe! vart litt usikker der:) Hugsa kor stas Silje synest når Martin vart fødd. rekna med det var like mykje stas når vesle Naomi vart fødd. ... og David e jo ikkje baby lenger, e han vel?

Hehe! nei, no skakje eg fyre opp under noke her!
Men eg kan vere enig i den at Silje e flink te å strø om seg med omsorg og moderlege råd. Særlig innen helse, kultur og ... kjærlighet:)

Silje og Kjell Audun sa...

jada, kjære lille jenta mi LIv Jorunn. Kommer snart du og på blogg, bare vær tålmodig

Anonym sa...

Så gøy å få følge med litt i dagliglivet deres! Så flott både med Oni-vennina (skal ikke si hva det betyr på japansk!!), og besøkene til påleøya. Meningsfullt, - vær under signinga.
Inger Janet