søndag, juni 17, 2007

Noe av det beste

Ja jammen er det godt å komme hjem til Norge. Vi landa her på fredag og har nøte hver en stund her hjemme. Familie og venner det er stort å møte dem. Frisk luft hvor enn en går, og en svetter ikke av å gå på tur. Barna er helt sjokka over alle som kan snakke norsk, og hiver innpå med skive med pålegg som vi ikke finner i Medan. Vi koser oss!! Vi fryser. Noe av det beste å komme hjem til utenom venner, familie, mat, luft, natur.......... Det er dyne, tenk vi har ikke ligget med dyne på kroppen på over to år. Tulle meg under dyna, ligger der og holder varmen...........TOPP. Bilder og oppdateringer kommer når vi har våkna litt mer her hjemme !!! Klem fra oss som koser oss stort.

7 kommentarer:

Frøydis Vestbøstad sa...

velkommen hjem. Skulle ha treftes, men det ser ikke slik ut akkurat nå. We'll see. Kos dere videre. klem

JH sa...

Jepp...kjenner igjen den følelsen med dyna...den er herlig. Gledre meg jeg også...6 dager igjen nå så kommer vi. Sjukur har lagt plen hos dere i dag..så nå er det ikke sandkasse der mere. Traff ibu atik og wiwik også i dag...de savner dere!
Klem Berit

Anonym sa...

det med dyna stemmer så enormt ja...hadde aldri trudd det skulle være så godt å komme hjem til den!!! Nå begynnerjeg å få varmen i kroppen. Åssen er det med dere?

Aud-Mari sa...

Sendte nettopp en epost til dere. Fint at dere er kommet hjem, for da får vi kanskje til å treffes, det hadde vært hyggelig! Vi liker forøvrig også de himmelske norske dynene...

marenioslo sa...

velkommen til norge. jeg ser fram til medan, jeg!
stor klem til alle 5 fra maren

Anonym sa...

Hei og velkommen til fedrelandet! Hadde vore koselig å møtast når dåke er i Oslo, om det passar altså. Ikkje alltid like lett å nå over alt, full forståelse der :-) Kos dåke inderlig.

Anonym sa...

har dere ikke våkna helt enda?? Noe sier meg at den oppdateringa aldri kommer:)