onsdag, juni 06, 2007

Gratulere Pak Kjell og Malin

I dag var det Pak Kjell og Malin sin store dag, 4 år og Malin på 2 uker. Dette måtte feires, og Marielle har brukt alle sine krefter på planlegging. Programmet ble skrevet og liten velkomst tale ble holdt. Helst siden søndag har det vært snakk om denne festen som Mareille ville holde for Pak Kjell og Malin. De siste nettene har hun sovet dårlig, kansje det var alle bekymringene rundt nettopp denne festen som har tatt søvnen fra henne. Planen hennes var etter mat at vi skulle ha hatteleken og vifteleken. Fordere som ikke vet hva det er, så still deg foran viften og si noe morsomt - der har du den !!!Vi var i alt 7 gjester som fikk komme, og dette ble et vellykket måltid med taco og coka cola.Wiwik og Yenni lurte på om dette her var tradisjon hjemme i Norge, å feire dukkene. Men dette er første gangen jeg er med på dukkegebursdag.

Det var en koselig sosial sammenkomst, bra initiativ Marielle. God mat og godt selskap gjør godt på en onsdag. Men håper ikke du satser på å ferie alle dukkene og bamsene dine !!???

1 kommentar:

Frøydis Vestbøstad sa...

Gratulerer med vel overstått. Tenker med skrekk og gru på alle dukkene som ligger i sekker og kasser som ikke blir feiret.....Her skal vi ha kulturkveld på skolen i kveld. Nikolai skal synge Fader Jakob på Thai, vietnamesisk og Kinesisk. Brita skal synge på bl.a tysk - Johanne holder det meste hemmelig...