mandag, mai 21, 2007

Ut av byen

På fredag morgen satte vi oss i bilen, klar til å komme oss ut av byen en helg og få litt frisk luft. Noe en misjonær i storbyen har stort behov for innimellom, både for kropp og sjel. Vi hadde bestillt rom, og sikret oss 2 ganger om at alle bestillinger var i orden og fikk det bekreftet. Sammen med familien Chang fra Canada, Wiwik og Yenni reiste vi på tur.
Vi kom en liten time fra byen så ringer telefonen, de sier det at desverre så er alle rom nå fulle så det er ikke plass til oss der. Paff blir jeg, og sier at vi har bestillt og kommer dit om 2 timer for å bo på rommene vi bestillte. Vi kom fram til parkeingsplassen, som ligger en 20 min og gå til hotellet. Kjell var oppe og fikk ordna litt før vi andre kom etter. Fikk ekke det vi bestillte, men fikk nå en plass å bo. Hengekøyen var der, og det er viktig på tur !!
Vi tok oss en tur i jungelen for å hilse på gamle kjente, som her Benjamin sammen med Jackie og den lille babyen. Stor stas for oss alle.
Slik blir en fot som har trasket bløt i jungelen. (Marielle)

Neste dag var det langtur til "Batu kapal", men dit kom vi ikke. Det ble sååååå langt å gå for de små stakkar beina, at vi snudde og fant en herlig plass å bade og spise på !!
Der ble det laget og bål til å koke nudler og grønnsaker på, oppskåret fersk god frukt som vi kunne kose oss med.
Nå vi hadde vært der noen timer, slappet av badet og kost oss var det på tide å komme seg tilbake til hotellet. Men da var det 6 trøtte barn som ikke var så lystne på å gå den lange veien tilbake. Så det ble til jungel/terrengsykkling med mopeder for mødre og barn. Det var rett og slett tøft !!!
Når vi er på slike hotell, så er det ikke alltid det fins det som står på menyen. Jeg bestillte en gang et lite kyllingstykke. Nei det var det tomt for, for du skjønner...... De som kommer her er for det meste vegetarianere, men det hender jo at vi kjøper inn kjøtt og steker opp. Men så er det ingen som kjøper det, og vi har ingen kjøleskap så vi må steke det en gang til for at det skal holde seg. Men enda er det ingen som kjøper, så vi må steke det for tredje gang. Kjøttet blir så hardt da, sier servitøren og ler litt.
Vi lo vi og, og vet at vi ikke skal bestille kylling på Jungle Inn mer :=)

Men det var godt å komme seg ut av byen, møte nye mennesker, trekke frisk luft, bade i det fri og se barna storkose seg.

Kommer dere på besøk skal vi ta dere med til Bukit Lawang, der er det godt å være- så får vi heller se hva rom vi får :=)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Utrolig bra at dokker oppdaterer bloggen såpass ofte, veldig kjekt å lese om livet i Indo!
Vi er skikkelig tilbake i hverdagslivet i Oslo no, moro det.
Lengter no tilbake til Indonesia også :-)

Store klemmer fra Anna&Nils

Anonym sa...

Velfortjent! Sikkert godt å kome seg ut av Medan for ei helg ja. Rakk aldri å ta turen til Bukit Lawang, så det får bli neste gong...