onsdag, mai 30, 2007

Blir så glad

Endelig var David frisk nok til å komme seg ut på tur igjen, og gleden var stor da jeg spurte om han ville gå å leke med Jonatan og Selamat. De har kjent hverandre fra de var baby, og det er bare 14 dager mellom dem. Stor stas når David og Benjamin kom, så de kunne leke sammen.
Det e kjekt å komme til huset til Oni og Syukur, mye å snakke om og mye latter. Blir glad av å treffe dem. Oni stråler nå om dagen, hun er så glad for at barna er friske om dagene. De har hatt lang periode med barna, der de har vært syke. Dette skyldes mye området de bor i, det er mye boss og skittent rundt dem. Naboene i området arbeider med å samle boss som kan selges videre, som igjen gjør at det samles mye søppel rundt dem. Nå etter at barna til Oni ble friske, får de ikke lov å ut mer rundt huset. Så da er det glede med besøk !!

I dag når vi kom hadde jeg med meg hjemmelaget pizza, det er yndlingsretten til lille Selamat. Stor stas. En av naboguttene kom innom og fikk smake pizza for første gang i sitt liv. Falt desverre ikke helt i smak hos den første. Men Abang likte det.


Skulle hilse så masse til Mommo og Besse fra dem alle, savner dere !!!