lørdag, mai 12, 2007

Minstemann syk

Det startet her på onsdag med diare, feber og oppkast. Matlysten slapp taket og den lille kroppen ville ikke holde på noe av det David drakk eller spiste. På fredag var han blitt tynn og så slapp at jeg tok ham til legen. Der ble det innleggelse og intravenøst på lille David.


Stakkar liten, så slapp og sliten at alt blir godtatt. Veneflon og medisiner uten klage.

Det var rett og slett kjedelig å ligge der alene, både jeg og David kjeda oss(om det ikke var så lenge). Men jo større var gleden når vi fikk besøk av gode venner og familie.

I dag kom vi hjem fra sykehuset igjen, etter et døgr uten oppkast og bare en gang med diare. Lite mat, men ok med drikke. Vi kommer hjem og det går ikke lang tid før det begynner på igjen- diare og oppkast.

Nå får vi se hvordan det går. Vi ber om at Gud må ordne opp her, så David fort kan bli frisk. Håper dere kan be for David dere og - "det er makt i de foldede hender"Dette var den eneste boka som lå i nattbordet til David, der han skulle finne trøst og ro. Men jeg er glad vi skal få gå til det levende sanne Ord i Bibelen og finne sann trøst, hvile og kjærlighet.


SAlme 37.5


4 kommentarer:

JH sa...

Hei David
Jeg ber om ay du må bli fort frisk igjen. Det er så kjedelig når du er syk....jeg kjeder meg når jeg ikke får leke med deg. Hilsen Filip

Olav Vestbøstad sa...

God bedring, David! Ikkje kjekt å vera sjuk. Håpar du snart blir frisk igjen. Me og er med og ber om at du må få kreftene tilbake igjen.

Anonym sa...

Stakkar David. Håper du blir fort frisk igjen. Ha ei fin uke alle fem..

Anonym sa...

Stakkars David! Vi har vært redde for deg, men fikk heldigvis en mld i dag om at nå både spiste og lekte dudet var så godt og høre! Stakkars mamma, hun var trøtt hun også..Mange goe klemmer fra mommo