lørdag, oktober 27, 2007

Kan vann forandre liv ?

Uten vann kan vi ikke leve, vann er livsnødvendig for å holde liv i oss-rent fysisk.

I dag kom det ei dame til meg, hu har store problemer i ekteskapet sitt. I mange mange år har hun vært tålmodig i håp om at ting vil bli bedre og at de skal få det godt sammen. Men nå er begeret fullt, og 2 ganger har hun prøvd å rømme hjemmefra i håp om at mannen skal innse at det må til en forandring om de skal få det bedre sammen. Hun fortalte meg i dag at hun er villig til å prøve det meste, men vet ikke mer å gjøre.Nå hadde hun prøvd 5 forskjellige trollmenn. De hadde alle bedt over et vann, om at dette vannet skulle forandre mannen hennes til å bli bedre. Hun hadde tatt vannet med seg hjem og gitt mannen å drikke. Hun hadde vært like spendt og vært i tro alle gangene, men ingen forandring hadde skjedd.

Kan vann forandre liv?

JA

Det levende vann, som bare Jesus kan gi oss forandrer liv. Det levende vann gir oss frelse og et evig liv. Tar du til deg av det levende vann, skal du aldrig mer tørste. Jesus er det levende vann, han forandrer hjerter.

Joannes 4.10 og utover

Kan dere være med og be for denne dama og mannen. Be om at Jesus må gripe inn i livene deres og skape en forandring. Be om at Jesus må få møte dem med Hans kjærlighet, slik bare han kan. Be om at de må få ta til seg av det LEVENDE VANN, slik at de aldrig mer må tørste.

Det er alltid makt i de foldede hender, og Guds Ord er alltid det samme.Så la oss sammen be til Jesus den Allmektige ! Amen

1 kommentar:

Anonym sa...

Fint Silje, dette måtte jeg lese i foreningen som en liten andakt, det var gripende.Mange gode klemmer fra MOR