fredag, april 06, 2007

Hele familien til påleøya

Påskeferien i år er lang for barna her ute, hele 3 uker. Så nå tenkte vi det var på tide at vi reiste alle sammen en tur til Jaring Halus. Wiwik og Ibu Atik ville og være med, så det ble jalan-jalan på oss alle.

Vi kom tidlig ut til øya, og det er kjekt å komme der selv og vite hvor en skal gå. Kan være litt vanskelig å orientere seg i de gatene der ute.
David er i sitt S, for på Jaring Halus er det geiter.
Vi gikk til barnehagen og fikk treffe barna, og sitte ned litt og prate med Bu Wati. Hun er lederen i barnehagen, har mange ideer for både barnehagen og øya. Men og mange fortvilelser over å ikke kunne få gjennomføre ideene sine, og sliten av å prøve å holde motet oppe til lærerene som arbeider nesten uten lønn. Men de er kreative og står på, barna stortrives.

En av grunnene til at vi ville ut denne dagen, var å få se det påbegynte sanitæranlegget. Det var så kjekt å se, rett bak barnehagen bygger de nå 2 toaletter. Et som er spesielt for barna, og et som alle på øya kan bruke. Slik at de slipper å gjøre fra seg avføringen rett på bakken, men at det blir et system på det. Så iløpet av neste uke er toalettene ferdige, takket være Kvitsund som samler inn penger til prosjekt på Jaring Halus.

Litt oppmerksomhet på denne karen. Benjamin og Agus
På tur til stranden

1 kommentar:

Anonym sa...

Den øya sko eg gjerne vert med til. Me ber om at Gud må få bruke dere og peika på Jesus for di. Far.