onsdag, januar 24, 2007

Litt lenger mellom hver blogg

Jaja, nå blir det ikke like ofte mellom hver blogg. Vi har besøk og jeg sitter ikke like mye bak dataen. Men jeg skal komme sterkere tilbake. I dag har Benjamin camp på skolen, han skal ligge over en natt sammen med alle fra 1-5 klasse. Han GLEDA seg. Så reiser vi alle sammen med Anna og Knut til øya Samosir i morgen og blir til mandag. Det skal bli godt å komme opp til litt friskere luft, det vet dere som har vært der. Dette er bilde når vi for ett par uker siden hadde en av klassene til Kjell Audun på besøk. For en fin gjeng, og fnisete. På onsdag den 31 januar reiser jeg, Jørn Helland og Kari Anne Vatland til øya Jaring Halus igjen. Vi reiser opp med et ønske om å hjelpe dem, bli kjent med dem og mest av alt få være et levende vitne for Jesus. Jeg kjenner jeg er spendt og gruer meg. Skal denne gang undervise i førstehjelp, og jeg er ikke utdannet lærer:=) (med andre ord, liker ikke sååå godt å undervise). Kari Anne skal undervise 10 lærere i engelsk. Og Jørn skal ut å spille fotball med gutta. Ønsker å be om deres forbønn, huske på oss som reiser ut og det vi skal gjøre der. Be om Guds nærvær. Og be om et åpent folk, så vi kan bli kjent med dem og kommer mer inn på livene deres. Takk til dere som husker på oss. Det er mer enn gull verdt. Ønsker der ei god og velsigna helg !!!

6 kommentarer:

Frøydis Vestbøstad sa...

Hei! Lån med deg anne-dukka fra MIS, hvis du skal ha HLR. Ellers vil jeg bare ønske dere lykke til, jeg er såååååååååå glad for at dere drar dit. Hils så masse. Klem Frøydis

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅÅ Samosir e så deilig!!!!! Hotel Carolina.. goe mad og annanasjuice :-)
E innom å lesse av og te.. huske at du Silje gjekk på Tryggheim når eg gjekk der.. Eg har vore 6 veke i Indonesia hausten -99 på internasj team! Kun fam. Vestbøstad som va der då.

Anonym sa...

det sko sjølsagt ver LESE ikkje lesse :-(

JH sa...

god gang fiskestang. sorry, men jeg får ikke vært med til o store påle-øy denne gangen. 10 timers kjøretur (en vei) venter. alt for GKLI!

Herren signe turen deres ut, og de av vennene våre dere møter på o store øy.

Du og Kari Anne er O STORE tjenere hver gang dere er der ute! Vi får be om å bli brukt som dem vi er og med de nådegaver vi har!

selamat jalan!

Hati-hati ya!

Margrete sa...

Åååå... så utruligt spennande at dåkke ska ut t Jaring Halus på onsdag!!! Me ska be masse for dåkke!
(sko ønska eg og kunne vore me.. by the way; eg eeelske å undervisa..) Eg eg sikkert på at d komme t å gå kjempegodt me dåkke begge 2!
Gud e med, d har han lovt, og heldigvis så svikte han aaaldri!:)

Hadde vore kjekt å snakkt me dåkke på skype..? Feks onsdag kveld kl 7? Eller blir d jedna litt stress siden du har vore på øyå heile dagen?? D e jaffal fullt forståeligt i tilfelle! Me ser:) KlemM

Gud vil rydde vei
der hvor ingen veier er
og når Hans verk er skjult for meg
vil Hans løfter åpne vei
Han er hyrden min
og Han tar min hånd i sin
Med kraft og styrke for hver dag
vil Han rydde vei!

Silje og Kjell Audun sa...

Takk Margrethe, Så god du e !! Eg ska ligga øve der ute te torsdag. Så eg tror me må ta det ein aen dag. Ka med neste uke ein dag det passe !! Sei ein dag du. så gir eg beskjed.
Klem