tirsdag, mars 02, 2010

Hipp Hurra for David gutten vår

Det er ikke til å tro, men i dag den 3 mars er lille David ikke noe liten lenger, han er stor gutt på hele 5 år. Du gir oss mang en latter hver dag med dine herlige gullkorn. Du smelter våre hjerter med dine sjarmerende smil og og fine komentarer. Dagen er ikke den samme uten deg David, vi er så glad i deg. Husk David Gud skapte deg til noe helt spesielt, du er Hans skatt og vil alltid være det. Jesus vil alltid være hos deg og passe på deg-det er trygt å vite. Måtte du få en topp dag på dagen din !!!

4 kommentarer:

Frøydis sa...

Gratulerer og klem fra oss på Kattem

JH sa...

hurra-hurra-hurra så mye for DAVID GUTTEN!!!! Vi feirer deg på steinskog i dag!!!! Og det venter en pake i posten til deg!!! Klem fra Naomi, Filip ,Berit og Jørn .....Filip hilser ekstra i dag!!

Anonym sa...

Kjære,kjære David!
Kor gildt det skulle vore å hatt deg her, så me kunne fått gitt deg ein god klem, og spandert kake på deg idag. Gratulerer!! Tenk 5 år! Stor gut! Heldigvis så skal me snart få sjå deg att. Dei går fort nå dagane.
Stooor klem frå oss begge to!

Olav sa...

Tuuusen gratulasjoner på dagen din David! De skal bli kjekt å treffe deg igjen. Beste hilsen medf klem fra Joalim og onkel Olav.