onsdag, januar 06, 2010

Gratulere med 32 års-dagen kjære MAMMA!!!

Hipp, hipp, hurra for deg som fyller 32 år! Selamat ulang tahun - gratulerer med dagen! Vi er så glad i deg MAMMA! Du er den beste Mammaen i verden.
Her kommer noen bilder fra hvordan "bursdagsbarnet" ble vekket opp i dag, med pakker, bursdagssang og bursdagsklem.

Vi vet Mamma at et av dine største ønsker er å reise tilbake og bo noen år til i Indonesia. Alle meldingene som har "tikket" inn fra landet i sør-øst i løpet av natta tyder sterkt på at det ikke bare er du som savner alle vennene der, men at du er dypt savnet der ute. Det skjønner vi godt for det er helt topp å være sammen med deg. Du sprer rundt deg med glede, varme og kjærlighet.
Vi fire som er så glad i deg håper og ber om at en gang kan vi alle fem reise ut igjen til en ny "arbeidsøkt" i Indonesia.
Og et blide fra frokostbordet. Har vi det ikke kosleig. Gud er God!
Det er kaldt på Tveit i dag. 14 minusgrader og vind. Brrrrrrrr.
Så noen ord fra KA: Tenk Silje at det skulle gå så laaang tid før jeg laget mitt første blogg-innlegg. Jammen på tide. Noe av det beste jeg kan gjøre i en blogg er å gratulere deg med dagen og si at: "Jeg elsker Deg."
Du er den beste venn, kjæreste og ektefelle Gud kunne gitt meg. Livet sammen med Jesus, deg og barna våre er fantastisk, og det blir bare bedre og bedre. Må Jesus velsigne deg Silje, dagen din i dag, og alle årene vi har foran oss.
Hilser deg min kjære og alle andre som leser denne bloggen med Jak 4,8a:
-
"Hold dere nær til Gud, så skal Han holde seg nær til dere."
-
Hvis du som leser ønsker å hilse Silje på bursagen hennes, så skriv gjerne en hilsen i kommentarfeltet, eller send en sms til 922 11 051.

2 kommentarer:

Familien Rott sa...

Hei kjære tante Silje:) Gratulerer så mye med dagen!! Ønsker deg en fin dag! Kjekt å se bilder av dere igjen.Ser dere også synes det er kaldt for tida- vi har 24 minus i dag!
Glad i deg!
Stor klem fra oss alle!

JH sa...

hipp hipp hurra fra oss 4 på Steinskog!!! Så mange fine ord som var skrevet til en flott 32 åring. Vi er også glad i deg Silje!! Klem fra Naomi, Filip, Berit og Jørn