mandag, juli 07, 2008

Har ingen bilder ennå!!!

Heisann, ja her er det blitt lite skrive i det siste. Men det er så kjedelig å skrive uten å putte inn bilder. Men hvordan har vi det ? Vi har det bare bra, det er godt å komme hjem. Men savnet etter venner der ute er ikke å komme utenom. Det er rart å kommehjme etter 4.5åt ute, merke forskjellene i kulturer hva som er bra og ikke så bra de forskjellige stedene. Et eksempel som jeg reagerer på. I Indonesia er det vanlig å stå ute og se besøket ditt drar. Du står ute nesten til du ikke kan se dem lengre. Jeg syns det er en fin ting. Mens her hjemme, har du sagt hade og går mot bilen så hører du døra smelle bak deg med en gang. (endelig gikk dem.....;)). La så godt merke til det, for vi har vært på besøk hos flere, og slik er det her. Men så fikk vi komme på besøk til Anisha og Seiful, en familie fra Indonesia - de sto ute til de ikke så bilen lengre. Akkurat nå er jeg og Marielle i Oslo, har fått låne Tolo sin leilighet og vi jaller rundt her. Det er kos. I kveld får vi besøk, Tini fra koret mitt i Medan kommer innom Oslo for å treffe oss. Det blir stas, gå rundt i Oslo snakke Indonesisk og ha god venninne fra Indo på besøk. Glede oss. Jeg hadde grudd meg til å komme hjem til kalde Norge, sosialt sett. Ja kaldere enn der ute er det, men hver gang vi har tatt T-banen jeg og Marielle har vi kommet i prat med noen. Det er kjekt!!! Kjell og gutta har dratt til Romsdalen og koser seg der, vi kommer etter på torsdag med tog. Glede oss te å treffe dere Anna og Knut !!!! SÅ den 25 juli, da kommer vi oss inn i hus på Tveit. Gleder oss til å få vårt eget!! Når nettet da er oppe, lover jeg å blogge litt mer og legge inn bilder !!!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hei ja. Kjekt med oppdatering. Men du, har du et tlfnr? Skulle jo gjerne hatt mulighet til å skrive en sms i ny og ne :)

Anonym sa...

vi har også lyst på telefonnummer!

Vårt er 94864464 eller 94864466 - fritt valg! Gleder oss til å se dere! Og håper å være på plass og ta i et tak på innflytningsdagen))

S/O/M/M

Liv Jorunn sa...

Da har jeg notert meg disse også jeg :) Deres var neste etterlysning på lista

JH sa...

Heisann! Godt å høre dere har det fint! Stemmer det med når du er på besøk til folk ja , Silje!! Her er det ikke mye nytt. Oni har ikke født ennå, men mama David er visst veldig klar til å føde nå. Jordmoren trodde kanskje hun ville føde i løpet av dagen, men her vet man jo aldri da!! Gleder oss til å se bilder senere. Jos dere med Tini! Ibu Tini lurte på hvordan dere hadde det forrsten ? De savner dere her!! Og det gjør vi og!!! Klem Berit

Liv Jorunn sa...

Får JEG en sms snart eller?

Anonym sa...

Heisan! Bare for å være veldig vanskelig så må jeg bare informere dere om at det heter i Tveit og ikke på Tveit...(En lokal, men stadig pågående diskusjon:))Bare så dere ikke får Tveitbeboerne på nakken med en gang altså... Neida, vi ser frem til å se dere;) Håper flyttinga går bra. Lykke til!

Anonym sa...

Heisann!

Er inne rett som det er og ser om det er noe nytt fra min andre hjembygd Tveit... :-) Er spent på hvordan dere opplever det - håper dere har det bra. Vi er veldig glade på frikirka - og bygda sine vegne at dere har kommet dit...