mandag, januar 07, 2008

Oh happy day !!!

Det gikk opp for meg for någen måneder siden at eg faktisk nærma 30 år. Eg sa te Kjell Audun at på den dagen kom eg ikkje te stella te någen fest, skulle det feiras så måtte nok någen andre ordna te.
I går va dagen, og tenke eg tebake på alle mine 30 gebursdager, så e dette den beste eg har hatt (sorry mor).

Dagen begynte med det besta Gud har gitt meg, ongane og mannen min som kom inn og sang te meg. Smil, lys og pakker kom de så stolte å ga te meg. Marielle hadde klart å holde gaven hemmelig for meg i mange dager, og overraska meg med et søtt lite hjerte smykke. Benjamin kom med guttepakken, Ipod stereo-stor stas.
Og i dag hadde vi korøvelse, noe som har vært med å lyse opp dagene mine denne høsten. Vi øver nå inn 4 sanger til 50års jubileet til kirka vi går i. Tror du ikke at min kjære mann hadde ringt å gitt beskjed om at jeg hadde gebursdag, så det ble sang, tale og pakke på meg.
Etter koret var vi blitt invitert til huset til Wiwik, hun som passer David. Wiwik ble forlovet i går, og det ble markert med en fest. Vi ble invitert til å få være med å feira sammen med dem. Der ble de enige om når og hvor de skulle gifte seg. Det blir bryllup i mai, før vi reiser.

Når me då sko hjem fekk eg beskjed om å reisa ut på kjøpesenter, og komma hjem mellom 15.55 og 16.00. Så meg og mor va ute å kikka og venta på at tiå skulle gå. Når eg då kom hjem merka me ein rar stemning. Benjamin kom ut å så me kom hjem, så pilte han inn. Kjell kom litt stressa ut og flirte lurt. Eg kom inn i stuå og Kjell bare ga ein liten plystrelyd fra seg. Då kom alle folka ut fra rom rundt omkring og sang for meg. Utrolig kjekt, venner som kom for å feira meg. Indonesere og nordmenn-stort.
Kjell Audun hadde på egenhånd vært rundt å bedt inn folk til overraskelsesparty for meg, han hadde bestillt mat, fått folk til å ha med kaker. Mellom middagen og kaffe så var det mange som sang og sa noen ord for dagen min. De ba for meg og lyste velsignelsen over meg, kunne eg fått ein bedre dag??
Tusen takk te dokk som kom i selskapet og gjorde det til en flott dag for meg, tenk så rik eg e som har så gode venner.
Tusen takk Benjamin, Marielle, David og Kjell Audun for den beste gebursdag noen gang. Eg e så glad i dokk, og eg takke Gud for den velsignelsen han har gitt meg gjennom dokk !!

TAKK

11 kommentarer:

Liv Jorunn sa...

ÅÅÅ, jeg skulle så gjerne vært der!!!!

Anonym sa...

Gratulera med overstått 30 års dag Silje, velkommen i gjengen! Så koselig bursdagsfeiringa høyrtes og såg ut. Ser at Grethe og Egil har kome vel fram. Kos dåke saman! Klem frå Solrun

Anonym sa...

E det då me ska gratulera med dagen..?? Men hm.. eg blir snart 29, men eg meine du gjekk 2 år over meg på tryggheim.. ?? :-) mvh Annette Fosse Karlsen

silje sa...

No såg eg akkurat i Dagen, og fant fine bilder av deg!

Gratulerer så masse, Silje! :)

JH sa...

Ja det var så kjekt. Jeg koste meg. Berit

Unknown sa...

Å, så kjekt. Snill og flink mann, snille barn og venner du har. Og for en fantastisk jente DU er! Takker Gud for deg, Silje.
Stor klem fra Inga Kristin

oddi sa...

Gratulerer med dagen Silje (sånn ca ei uke på etterskudd...)!!

Vel fortjent feiring, og Godt jobba til resten av gjengen!

Så Wiwik er forlova ja... nok et tog som er gått...=)

Liv Jorunn sa...

update????

Anonym sa...

Heisan! Må virkelig si dere er noen ivrige bloggere. Artig å se hva som opptar dere og hva dere holder på med. Vil få ønske dere fortsatt lykke til med tjenesten i Indonesia de månedene dere har igjen der.

Liv Jorunn sa...

Og der var den 10. kommentaren i boks - fra din mest trofaste leser!

Johanna D. Aasland sa...

Gratulere med overstått!Det er ikkje så gale å bli 30 som eg frykta...Så bra at du blei skikkeleg gjort stas på den dagen!
klem, johanna