tirsdag, desember 26, 2006

O jul med din glede

Det er lille julaften, vi har hatt grøtfest med oss norske samla. Telefonen ringer og det er Nikolai som ringer og gleder hjertet til Benjamin. Jeg får meg en liten prat med Frøydis før jeg bare må kaste på røyret. Der begynner moroa. Marielle kaster opp så spruten står, og huset blir satt på hodet. Stakkar hun legger seg helt slapp. Før det litt senere står starter Benjamin, og han begynner med oppkast. Dette skulle bli en gledelig natt til jul. Dette endte da med at julaften formiddag ble den roligste dagen til nå med tre barn i huset. Slik ble den fra klokka 10 til nesten 13. Men på den andre siden fikk vi og en flott julaften. Vi feiret sammen med Liv Jorunn, Brit Elin, Knut Harald(søsknene til Liv Jorunn), Georg Steinsland og Cecilia med lille Lukas. Det var et herlig måltid som om vi skulle vært hjemme, med pinnekjøtt, ribbe med knasende sprø svor, grønnsaker og kålrabistappe. Cecilia som er indoneser syntes det var herlig med et norsk julemåltid. Det var godt å få feire jul sammen med Cecilia, gå i kirken på kvelden og høre julebudskapet. Uten det hadde hun ikke kunne feiret en kristen jul, hjemme alene med sin muslimske svigerfamilie rundt seg. Så var det tid for litt pakker, både store og små våkna og friska litt til. Det var stor stas og vi takker for gaver og brev som er sendt ut til oss ! Men den mest overraskende gaven for meg var nok en liten boks. En liten hvit boks som inneholdt ett sett med nøkler, og i garasjen sto Vespaen som passet til settet. Så nå kan eg rundt å råna med min lille blå Vespa. Så nå e eg med i klubben Margrethe :=)

4 kommentarer:

Margrete sa...

KONGE Silje!!! Grattulera me vespa! Velkommen i klubben!!!! Du komme t å storkosa deg på limousinen blant scooterar! Nå kan me råna ilag (hehe.. eller jaffal på likt..)

Olav Vestbøstad sa...

Hati-hati di jalan, ya! Selamat pakai!

Silje og Kjell Audun sa...

Ja eg ska ikkje våga meg utfor Tasbi på lange tider med denne.

Anonym sa...

情趣用品,情趣,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風